Industry News

Jak rychle rozlišit mezi polyetherovým TPU filmem a polyesterovým TPU?

2022-08-29

TPU je polyuretanový termoplastický elastomer, což je heterofázový blokový kopolymer složený z diisokyanátu, polyolu a prodlužovače řetězce. Běžný TPU elastomer se dělí na dva typy: polyether TPU a polyester TPU. 


Je těžké mezi nimi rozlišitpolyether TPU fólieapolyesterová TPU fólieod vzhledu. Jak rychle ? Podle hustoty. Otestujte film TPU testerem hustoty. 


Hustota polyesterové TPU fólie je vyšší než polyetherová TPU fólie.



Polyester TPU má vynikající mechanické vlastnosti, odolnost proti opotřebení, odolnost proti roztržení, chemickou odolnost, odolnost proti vysokým teplotám, snadné zpracování atd., ale špatnou odolnost proti hydrolýze.


Polyether TPU má vynikající flexibilitu při nízkých teplotách, odolnost proti hydrolýze, odolnost proti UV záření, ale nízkou pevnost v odlupování a lomu.


My POLYSAN společnost je profesionální ve výrobě polyesterové TPU fólie a polyetherové TPU fólie pro různé pracovní aplikace, spolehlivá kvalita, nízká cena.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept