Industry News

Polyetherová TPU fólie

2021-10-06

Existují dva typy TPU fólie: polyesterová TPU fólie a polyetherová TPU fólie. Polyetherová TPU fólie má oproti polyesterové TPU fólii lepší odolnost proti hydrolýze a nízké teplotě, vynikající protiplísňové a antibakteriální vlastnosti. Polyetherová TPU fólie je ideální plastovou fólií pro produkty pro vodní sporty a zdravotnické produkty.

Polyether TPU fólie vynikající výkon, jak je uvedeno níže:

1.       Odolnost proti hydrolýze: Polyetherová fólie TPU s vysokou odolností proti hydrolýze, při ponechání fólie TPU ve vodě po dobu 1-2 let při pokojové teplotě nedochází k žádnému významnému hydrolyzačnímu efektu. Polyetherová TPU fólie je tedy široce používána pro produkty pro vodní sporty, jako je vodní koule, záchranná vesta.

2.       Odolnost vůči nízkým teplotám: Polyetherová TPU fólie udržuje stabilní elasticitu a měkkost pod minus 40 stupňů Celsia, aniž by docházelo ke stárnutí a vitrifikaci.

3.       Anti-žloutnutí: standard proti-žloutnoucí polyetherové TPU fólie je vyšší než stupeň 4, aby byla zajištěna transparentní trvanlivost.

4.       Proti plísním a antibakteriální: Polyetherový TPU film má silnou odolnost vůči růstu Penicillium, Aspergillus, Aureobasidium pullulans a smíšeným spórám. Polyetherový TPU film je proto široce používán pro lékařské produkty, jako je podložka na rány.

Jsme společnost POLYSAN je profesionální továrna na TPU fólie v Číně, dodáváme vysoce kvalitní polyetherové fólie TPU pro druhy zdravotnických produktů a produktů pro vodní sporty.

 

 

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept